Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Voorlezen aan ukkies in Bibliotheek Walburg

Workshop Voorlezen aan ukkies in Bibliotheek Walburg

Tijdens deze workshop leren bezoekers hoe ze het beste kunnen voorlezen aan hun kindje. En de Bibliotheek AanZet helpt daar graag bij. Er zijn allerlei technieken om zo goed én zo leuk mogelijk voor te lezen. En wat zijn nu geschikte boekjes voor een ukkie?
Ouders/verzorgers met een kindje van 0-4 jaar kunnen het ontdekken tijdens de workshop Voorlezen aan ukkies van de Bibliotheek AanZet. Deze vindt plaats op donderdag 6 juli, 09.00 – 10.00 uur in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht. Deelname is gratis, maar reserveren op www.debibliotheekaanzet.nl is gewenst.

Voorlezen is belangrijk
Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen is vaak een knus moment en versterkt de band met je baby. Maar voorlezen is ook goed voor de ontwikkeling van je ukkie. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn op latere leeftijd beter in taal en hebben meer succes op school. Tijdens de interactieve workshop Voorlezen aan ukkies ontdek je het belang van voorlezen en leer je hoe je er zelf mee aan de slag kunt. De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Waarom is voorlezen zo belangrijk?
• Welke boekjes passen bij de leeftijd van jouw kindje?
• Hoe kun je het beste voorlezen?

Doe mee
De workshop Voorlezen aan ukkies wordt gegeven door bibliotheekconsulenten en is het meest geschikt voor (groot)ouders/verzorgers met een (klein)kindje van 0-4 jaar oud. En de ukkies zelf zijn ook welkom! De entree is gratis, maar reserveren is gewenst. Naast Dordrecht, wordt de workshop ook aangeboden op 13 andere locaties in het werkgebied van de Bibliotheek AanZet. Zie www.debibliotheekaanzet.nl voor data, tijden en locaties.

In het kort
Wat : workshop Voorlezen aan ukkies
Wanneer : donderdag 6 juli, 09.00 – 10.00 uur
Waar : Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang : gratis
Voor wie : (groot)ouders/verzorgers met (klein)kindjes van 0-4 jaar

Wanneer?
6 juli 2017 van 09.00 tot 10.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.