Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Pieter d'Hont 100 jaar

Lezing over Pieter d'Hont 100 jaar

Lezing over het werk van Pieter d'Hont en rondleiding
Dick van Aerts is beeldend kunstenaar en werkzaam in het voormalig atelier van Pieter d'Hont. Van Aerts vertelt onder andere over het leven van Pieter d'Hont, zijn rol als stadsbeeldhouwer van Utrecht en de beeldhouwkunst in zijn algemeen. 

Hij ondersteunt zijn verhaal met beelden en werken die op dit moment te zien zijn in de tentoonstelling "Pieter d'Hont beeldhouwer in dienst van de gemeenschap". Hierin zijn hoogtepunten van zijn werk te bezichtigen zoals het beeldje Edison waarmee hij de meeste bekendheid kreeg, schaalmodellen van de fontein in Zwijndrecht en portretten van bekende Nederlanders, onder wie koningin Beatrix.

Entree voor de lezing bedraagt € 2,50, contant te betalen aan de deur. Hierbij is een kopje koffie/thee met consumptie inbegrepen en een drankje na afloop. Meldt u aan voor de lezing via info@kunztzwijndrecht.nl. De deur is open om 14.00 uur en de lezing start om 14.30 uur.

Wanneer?
11 juli 2017 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.