Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Karaoke Night in 't Spatje

Karaoke Night in 't Spatje

Vandaag kun je in cafe 't Spatje terecht voor een leuk avondje karaoke. Schraap je keel en laat horen wat jij in je mars hebt op zanggebied. Trouwens het maakt niet uit als je niet kunt zingen. Als je je stem maar laat horen op deze gezellige avond.

Vanaf 21.00 uur kun jij je stem door het cafe laten galmen.

Wanneer?
Van 15 juli 2017 21.00 uur tot 16 juli 2017 00.00 uur
Organisator
Cafe 't Spatje
Locatie:
Willemruysplein 6-10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.