Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerworkshop Veilig online winkelen

Zomerworkshop Veilig online winkelen

Vandaag is bij SWOZ de zomerworkshop Veilig online winkelen. Veel mensen zijn bang om iets via internet te bestellen. Maar het is zo makkelijk zeker als u niet veel mensen in uw buurt heeft om bijvoorbeeld boodschappen te doen of naar de winkel te gaan voor een nieuwe blouse. Het is eng om uw gegevens achter te laten, maar wij leren u in een workshop waar u goed op moet letten en dan is online winkelen/shoppen een feest voor u.


Prijs: 3,50 p.p. inclusief materialen en een kopje koffie
Aanvang: 14.00 uur
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch:  078 - 6122597

Wanneer?
17 juli 2017 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
SWOZ
078 - 6122597
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
de Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.