Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerworkshop Herinneringen rijgen

Zomerworkshop Herinneringen rijgen

Vandaag is bij SWOZ de zomerworkshop Herinneringen rijgen. We rijgen samen een leuke armband met kleine en grote kralen. Bij de grote kralen vragen wij u naar een herinnering en schrijven die samen op in een leuk schrift. Zo krijgt u mooie armband vol herinneringen en kunt u het later nog eens nalezen in uw schrift.

Prijs: 3,50 p.p. inclusief materialen en een kopje koffie
Aanvang: 14.00 uur
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch:  078 - 6122597

Wanneer?
24 juli 2017 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
SWOZ
078 - 6122597
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
de Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.