Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerworkshop Cupcakes versieren

Zomerworkshop Cupcakes versieren

Vandaag is bij SWOZ de zomerworkshop Cupcakes versieren. Gezellig een middag creatief met elkaar bezig zijn. Wij zorgen voor de cupcakes en de materialen en als u voor de lach en gezelligheid zorgt, dan zijn wij ervan overtuigd dat het een geslaagde middag gaat worden.

Prijs: 3,50 p.p. inclusief materialen en een kopje koffie
Aanvang: 14.00 uur
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch:  078 - 6122597

Wanneer?
31 juli 2017 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
SWOZ
078 - 6122597
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
de Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.