Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Samen Lekker Analoog Sociaal

Workshop Samen Lekker Analoog Sociaal

Vandaag is er een heel leuke workshop genaamd Samen Lekker Analoog Sociaal. Dit is een vrolijke spelvorm om mensen die niet bekend zijn met de digitale wereld hoe het is om je te begeven in deze wereld. Eigenlijk gaan we facebook in een papieren versie aan u presenteren. Dit wordt heel ludiek en geeft u een perfect inzicht in sociaal media.
Even een middagje lachen maar ook er wat van opsteken.

Prijs: 3,50
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of
telefonisch: 078 - 6122597

Wanneer?
7 augustus 2017 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
SWOZ de Nederburgh
612 25 97
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
de Nederburgh, Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.