Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buurtrestaurant bij de SWOZ

Buurtrestaurant bij de SWOZ

Vandaag wordt een gezonde verse maaltijd in het gezellige buurtrestaurant geserveerd. Op het menu staat: Kippensoep, Bietenstamppot met kleine gehaktballen en een heerlijk toetje Aardbeien Romanoff. 

Op de Duivenvoorde 211a staan de vrijwilligers vanaf 17.00 uur klaar om u te ontvangen. Het diner zelf start om 17.30 uur. De prijs is € 9,50 exclusief drankjes. Aanmelden is mogelijk tot en met en met maandag 7 augustus via swozreserveringen@gmail.com of bellen met 078-6122597.

Wanneer?
10 augustus 2017 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.