Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikale IJsbingo bij de SWOZ

Muzikale IJsbingo bij de SWOZ

Vandaag wordt in de Nederburgh het Service & Activiteitencentrum van de SWOZ een gezellige middag met muzikale bingo georganiseerd, maar ook de introductie van een nieuw uniek spel met leuke prijsjes. En…vers ambachtelijk ijs van Gelateria Lorenso.

Aanvang 13.30 uur.
Prijs 3,50 p.p.
Graag aanmelden bij de gastvrouw/heer in de Nederburgh of via swozreserveringen@gmail.com of bellen met 078-6122597.

Wanneer?
11 augustus 2017 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.