Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Festijn, leuke spelweek voor kinderen

Het Festijn, leuke spelweek voor kinderen

Stichting Vakantiebesteding Zwijndrecht organiseert van 7 t/m 11 augustus het Festijn. Een leuke spelweek voor kinderen van 5 t/m 12 jaar uit Zwijndrecht en Heerjansdam in de Develhal. Van 10.00 uur tot 15.00 uur worden er allerlei leuke binnen- en buitenspelletjes gedaan met als thema Zeerovers en Zeemeerminnen.

U kunt voor uw kind een dagkaart van 5 euro of een weekkaart van 15 euro aanschaffen.
Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9.45 uur. Meer info? Klik hier: www.facebook.com/zwijndrechtfestijn

Wanneer?
Van 7 augustus 2017 10.00 uur tot 11 augustus 2017 15.00 uur
Organisator
Develhal
Locatie:
Develhal aan de Parklaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.