Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse kringloopmarkt

Jaarlijkse kringloopmarkt

Op zaterdag 16 september 2017 heeft winkelplein kort ambacht weer zijn jaarlijkse kringloopmarkt. Haal de spulletjes van zolder, uit de garage of uit de schuur en verkoop je spulletjes vanuit een kraam als een echte marktkoopman.

Inschrijven kan vanaf maandag 7 augustus 2017 bij Taartshoppie of Limburgia.

Er zijn 30 kramen ter beschikking. Bij meer inschrijvingen kunt u gewoon uw eigen kleedje aanleggen.

Wanneer?
16 augustus 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Winkelplein Kort Ambacht, Kort Ambachtlaan 135
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.