Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gespreksgroep over Dementie speciaal voor mantelzorgers

Gespreksgroep over Dementie speciaal voor mantelzorgers

Vandaag organiseert de SWOZ in haar Service & Activiteitencentrum de Nederburgh een gespreksgroep over Dementie speciaal voor mantelzorgers. Het delen van ervaringen en ontvangen van advies staan centraal. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en problemen te bespreken.

U bent van harte welkom. Deelname is gratis.

Wanneer?
16 augustus 2017 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Nicolette de Jonge (SWOZ)
06-49370724
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.