Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Watersportmiddag in het Develpark

Vandaag organiseert Wijkplatform HOA weer de jaarlijkse watersportmiddag in het Develpark. Deze middag is geschikt voor iedereen uit de wijk Heer Oudelands Ambacht die 8 jaar of ouder is. De enige voorwaarde die we moeten stellen is, dat je in het bezit bent van een zwemdiploma.

Kom lekker suppen (stand-up-paddling) of kanoën / kayakken. De kano’s / kayaks zijn te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Als het erg druk is, zul je dus even moeten wachten.

Voor de supclinic moet je je wel van tevoren aanmelden. Je wordt dan ingedeeld in een groepje.
Zin om mee te doen? meld je aan via de website.

Wanneer?
18 augustus 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkplatform HOA
Locatie:
in het Develpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.