Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open podium Mikado

Open podium Mikado

Zin in een avondje live muziek? Kom dan naar het Open Podium van Mikado op 28 augustus. Vanaf 20.00 uur treden er 2 bands op, ieder 45 minuten. Het zijn altijd bands uit Zwijndrecht of omgeving. De toegang is gratis. Twaalf jaar of ouder en zelf een keer meedoen?

Aanmelden kan via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Meer info of aanmelden? Mail of bel naar: f.plomp@diverz.info of (078) 619 12 76

Wanneer?
28 augustus 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jongerencentrum Mikado
078 619 1527
j.hardenbol@diverz.info
Locatie:
Onderdijkserijweg 201
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.