Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Pieter d'Hont 100 jaar

Tentoonstelling Pieter d'Hont 100 jaar

Een bijzondere tentoonstelling over het leven en werk van Pieter d'Hont
Landelijk is Pieter d' Hont (24-04-1917 - 12-06-1997) het meest bekend met het beeldje Edison dat ieder jaar wordt uitgereikt tijdens de Edison Music Award. In Zwijndrecht staan – na Utrecht- de meeste beelden van zijn hand in de openbare ruimte.

Maak kennis met het werk van deze bijzondere kunstenaar en bezichtig hoogtepunten van zijn werken in Zwijndrecht: "arbeid, geloof, kunst, wetenschap, leven" de fontein op de rotonde Koninginneweg. "Planten, wieden, oogsten op de rotonde aan de Willem van Oranjelaan. "Gesprek" in het Develpark en de Bizon aan de Zwanendrift.

Te bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Wanneer?
Van 12 juli 2017 15.00 uur tot 9 september 2017 00.00 uur
Organisator
KunZt Zwijndrecht
Locatie:
Oude Raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.