Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichtingsavond over dementie in Midden-Inn

Voorlichtingsavond over dementie in Midden-Inn

Vandaag vindt er in Woonzorggebouw Midden-Inn in Heerjansdam een speciale voorlichtingsavond plaats over dementie. Monique van der Linden komt vertellen over haar ervaringen toen bleek dat haar vader aan deze ziekte leed.

Tijdens deze avond staat centraal hoe je als naaste omgaat met deze ziekte, wat er gebeurt in het hoofd van de dementerende en niet alleen wat te doen tijdens de slechte momenten, maar ook hoe je nog kunt genieten van de mooie momenten.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft, heeft gehad of hier meer over te weten wil komen. Onderwerpen als mantelzorg en hulp van buiten komen ook ter sprake komen. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen.

De voorlichtingsavond begint om 19.30 in Midden-Inn. De zaal is vanaf 19.00 geopend.

Wanneer?
1 november 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Midden-Inn
Locatie:
Sportlaan 10 in Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.