Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Kees Voorbij

Koffie met... Kees Voorbij

Praat mee over robotica
Heel de maand november vieren we Nederland Leest. Dit jaar is het thema Robotica.
Van op de persoon gespeelde marketing tot geautomatiseerde beurshandel en van de diagnose van embrygenen tot zelfrijdende auto's: de robot is definitief uit zijn kooi en kunstmatige intelligentie vindt razendsnel haar weg in tal van toepassingen. Niet alleen bij technische bedrijven, maar ook in zorginstellingen, landbouw, op cultureel terrein en zelfs bij de lokale middenstand. Waar eindigt dit? In een zonnige toekomst, of is dit juist het begin van het einde van de mens? Wat staat ons te wachten? Kees Voorbij - bekend van de literatuurcursussen - gaat tijdens deze Koffie met... het gesprek aan over het realiteitsgehalte en de wenselijkheid van deze nieuwe technieken.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke woensdag staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Datum en tijd: Woensdag 1 november van 10.30 tot 12.00 uur    
Toegang: Gratis
Voor wie: Iedereen

Kom gezellig langs. De koffie staat klaar!

Wanneer?
1 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.