Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumconcert Gospel Unlimited

Jubileumconcert Gospel Unlimited

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum geeft Gospel Unlimited vandaag een jubileumconcert in de Bethelkerk. Onder leiding van dirigent Marcel van der Poel zullen we een aantal bekende, maar ook nieuw ingestudeerde nummers ten gehore brengen. Violiste Iris van de Laar begeleidt ons samen met Marcel op de vleugel en zij zullen gezamenlijk ook twee intermezzo’s ten gehore brengen.

Gospel Unlimited staat bekend om de unieke koorklank, die ze met een klein koor kunnen maken. Voor dit concert zijn projectleden aan het koor toegevoegd om zo een mooie balans tussen de stemgroepen te krijgen. Kortom, het belooft een mooie avond te worden en ze hopen dat u dit feest met hen mee wil vieren

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.gospelunlimited.nl en kosten € 7,50 per stuk. Na afloop van het concert is er gelegenheid met het koor het glas te heffen op dit jubileum, deze borrel zit inbegrepen bij uw toegangskaart. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wanneer?
3 november 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gospel Unlimited
Locatie:
in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.