Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Girlzz Night Out - Fashion Edition (10-14 jaar)

Girlzz Night Out - Fashion Edition (10-14 jaar)

De meiden zitten er alweer een tijdje op te wachten, eindelijk is het zo ver, een échte Girlzz Night Out voor meiden van 10 à 14 jaar oud! Geef je snel op (voor 1 november) en krijg een leuke goody bag!

Wanneer?
3 november 2017 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Jongerenwerk Hendrik Ido Ambacht
girlzznightout@hotmail.com
Locatie:
Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.