Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert van The young Messiah

Concert van The young Messiah

Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk

Voor het zesde achtereenvolgende jaar trekt The Choir Company het land door en opnieuw staan er 10 concerten op verschillende locaties op de planning. Uniek is dat er naast de solisten in elke concertplaats een projectkoor klaarstaat van zangers en zangeressen uit alle delen van het land die zorgen voor een bruisende en enthousiaste vertolking.

Ook dit jaar is gekozen voor een slotconcert waaraan alle projectkoorleden meewerken zodat er een projectkoor ontstaat van meer dan 200 mensen. Dit concert zal plaatsvinden in de Basiliek in Veenendaal op zaterdagavond 2 december.

Het concert wordt ook dit jaar begeleid door een professioneel team van musici met o.a. Peter van Essen op viool.

Ook de eerste helft van het programma is zeker de moeite waard. Zo zal er een selectie zijn van de mooiste Tom Parker arrangementen waarbij "Stay with me 'till the Morning", "Love Will Find a Way" en "You Know Him Well" niet zullen ontbreken. Daarnaast maken we ook een paar muzikale uitstapjes met liederen als "You Raise Me Up" (Josh Groban), "Gabriella's Song" uit de film “As it is in Heaven”, en Vicky Brown's "Look for me in Rainbows".

Concert van “The young Messiah met groot projectkoor The Choir Company o.l.v. Maarten Wassink.
Reserveer via www.events4christ.nl voor € 20,00 pst.

Wanneer?
4 november 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Dorpskerk, Molenweg 8 Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.