Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Petra van der Heiden

Koffie met... Petra van der Heiden

Over mantel- en respijtzorg
Van 6 t/m 12 november is het de Week van de Mantelzorg. Als er iemand is die daar veel vanaf weet, is het Petra van der Heiden. Petra is verpleegkundige bij de Zichtbare Schakel en het Vivera Wijkteam. Tijdens deze Koffie met... legt zij uit dat mantelzorgen iets is waar je niet zelf voor kiest, maar dat het iets is wat je overkomt. Heel veel mensen zijn mantelzorger zonder dat ze zich daarvan bewust zijn. Waar kun je terecht als je vastloopt? En wat is respijtzorg? Petra vertelt je er alles over.
Deze ochtend kun je ook je bloeddruk laten meten.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke woensdag staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Datum en tijd: Woensdag 8 november van 10.30 tot 12.00 uur    
Toegang: Gratis
Voor wie: Iedereen

Wanneer?
8 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.