Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filtertechnieken in aquaria

Filtertechnieken in aquaria

Vandaag houdt NBAT-keurmeester Pim Wilhelm een lezing over filtertechnieken in aquaria. Is je aquarium niet helder? Groeien de planten niet zoals je wilt? Regelmatig last van blauwe alg? In deze lezing wordt ingegaan op de verschillende filtertechnieken. Er worden geen ingewikkelde bio-chemische verhandelingen gehouden, maar vooral praktische zaken.

Locatie: clubhuis AV de Natuur in Huis
Aanvang: 20.00 uur.
Entree is gratis. Niet-leden zijn welkom.

Wanneer?
9 november 2017 van 20.00 tot 22.30 uur
Organisator
Aquariumvereniging de Natuur in Huis
0786195934
ndk@kpnmail.nl
Locatie:
Uilenvliet 37B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.