Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus Omgaan met Tegenslagen

Start cursus Omgaan met Tegenslagen

Vandaag start opnieuw de cursus ‘Omgaan met Tegenslagen’ in wijkcentrum Xiejezo. Iedereen krijgt wel eens te maken met tegenslagen, problemen, spanning of stress. Wilt u hier beter mee om leren gaan dan is deze zeer toegankelijke en laagdrempelige cursus wat voor u. De cursus bestaat uit vijf sessies. Voor de cursus vragen wij slechts een vrijwillige bijdrage. Aanmelden en meer informatie via telefoon 078-6127622 of via e-mail j.pors@diverz.info

Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar weten te vinden als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners; we doen een beroep op de talenten. We nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kunnen regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. We bieden hulp en advies en motiveren bewoners om hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Wanneer?
16 november 2017 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Jaqueline Pors
612 76 22
j.pors@diverz.info
Locatie:
Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.