Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Modeshow met feestelijk tintje in Swinhove

Modeshow met feestelijk tintje in Swinhove

Op vrijdagavond 17 november wordt door de Sociëteit van Swinhove i.s.m. modehuis ‘de Brug’ een modeshow met een ‘feestelijk tintje’ georganiseerd. Naast dameskleding wordt er ook kleding geshowd voor de decembermaand. Ook zijn er mooie accessoires te koop.

Tevens wordt er een spannende (gratis) loterij gehouden met leuke prijsjes. De show begint om 19.00 uur en daarna is de kledingverkoop tot 21.00 uur. U bent welkom!

Wanneer?
17 november 2017 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Swinhove
Locatie:
Brasserie Swinhove, Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.