Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Expositie kunstenaar Walter Haenen

Vanaf 18 november exposeert fotograaf Walter Haenen bij Galerie Glas+ in Zwijndrecht. Met zijn expositie neemt Walter de bezoeker mee in de betoverende wereld van digitale fotografie, waarbij de grens tussen kunst en fotografie vervaagt.

Met zijn expositie bij Galerie Glas+ laat autonoom kunstenaar Walter Haenen met Eye Catchy Photography zien dat hij door de jaren heen veel inspiratie en ervaring heeft opgedaan binnen de beeldende kunst. Volgens Walter is zijn digitale kunst dan ook bedoeld om de zintuigen te prikkelen. Door het gebruik van vele lagen in zijn werk creëert hij de meest fantasierijke, surrealistische en prachtige beelden. Dit resulteert in werken die stuk voor stuk de wow-factor bevatten.

Mariëlle Braanker heeft al 20 jaar haar Galerie Glas+ in Zwijndrecht. Als professioneel kunstenaar maakt Mariëlle objecten opgebouwd uit vlakglas. Met haar techniek lijkt het of het glas tot levenkomt, ze maakt zowel abstract als figuratief werk. Omdat haar glaskunst goed te combineren valt met andere kunstvormen, geeft ze regelmatig gastexposanten de gelegenheid hun kunstwerken in de gezellige galerie te laten bewonderen.

De expositie is te bezichtigen vanaf 18 november in Galerie Glas+. Het werk van Walter Haenen is te vinden op www.eye-catchy.nl

Galerie Glas + is na afspraak dagelijks geopend, ook in de avond bent u van harte welkom! Zonder afspraak is de galerie de eerste zaterdag van de maand te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur.

Wanneer?
18 november 2017 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Galerie Glas+
Locatie:
Burgemeester Doornplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.