Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke avond voor vrijwilligers

Feestelijke avond voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt veel dankzij mensen die zich als vrijwilliger inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij een vereniging. Het gemeentebestuur vindt dit heel bijzonder en is ontzettend trots op alle vrijwilligers in Zwijndrecht. Om de vrijwilligers te bedanken zijn zij uitgenodigd voor een feestelijke avond, donderdag 23 november, in het Spektakel. Het thema van de avond is "From Me To You". 

Om 20.00 uur opent wethouder Jolanda de Witte de feestelijke avond, samen met de nestor van de gemeenteraad Marius Schenkel. Het wordt een ouderwets gezellige avond uit. Tijdens deze sfeervolle avond zullen oude tijden herleven en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Het programma bestaat uit muziek van nationale én internationale artiesten zoals The Beatles Revival uit Praag, spelletjes, Hollandse gezelligheid, hapjes en drankjes. Ook staat er een fotobooth in de foyer om een ludiek aandenken mee naar huis te nemen.

De feestavond vindt plaats in het Spektakel.
Inloop van 19.30 uur tot 20.00 uur. Aanvang 20.00 uur en afsluiting rond 23.00 uur.
Aanmelden voor 16 november via cultuur@zwijndrecht.nl

Wanneer?
23 november 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
cultuur@zwijndrecht.nl
Locatie:
in het Spektakel, Noorderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.