Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Drumfanfare Play-in

Drumfanfare Play-in

Vandaag organiseert de drumfanfare voor het vierde achtereenvolgende jaar een muziek play-in voor iedereen die zin heeft om op een leuke en ongedwongen sfeer met elkaar muziek te maken. Muzikanten, jong en oud, mogen zonder verdere verplichtingen aan deze play-in deelnemen.

Ook dit jaar zal Rob Balfoort de stukken voor de blazers instuderen. Het slagwerk staat onder leiding van Dennis Smits. Beide heren zijn zeer actief in de drumfanfare-wereld en hebben, afgelopen zomer, met hun verenigingen zeer mooie resultaten bereikt op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Deze play-in, die voor zowel alle blaasinstrumenten als slagwerk bestemd is, vindt plaats in het gebouw Panoord. Er worden geen speciale eisen gesteld en deelname aan de play-in is helemaal gratis.

De play-in begint om 10.00 uur met afzonderlijke repetities van blazers en slagwerkers. Aan het eind van de middag zal omstreeks 16.00 uur de play-in worden afgesloten met een gezamenlijk concert. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk en daar worden de ingestudeerde muziekstukken ten gehore worden gebracht.

Meldt je aan, met opgave van welk instrument je bespeelt, via: zoutewelle.w@zonnet.nl
Meer informatie op de website

Wanneer?
25 november 2017 van 10.00 tot 16.30 uur
Organisator
Drumfanfare Celebration Zwijndrecht
zoutewelle.w@zonnet.nl
Locatie:
in gebouw Panoord, Groot Karreveld 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.