Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaasvoorstelling van de VertelFabriek

Sinterklaasvoorstelling van de VertelFabriek

Meespeeltheater, kom jij ook meedoen?
Doe mee en maak een Sinterklaasvoorstelling op zaterdag 25 november in de bibliotheek in Walburg Zwijndrecht. Neem je Zwarte Pietenpet maar mee! Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om de voorstelling bij te wonen.

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via de knop op de website. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 25 november
Tijd: 13.30 - 14.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: Gratis
Aanmelden via de website

Wanneer?
25 november 2017 van 13.30 tot 14.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.