Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Najaarsconcert HGDK

Najaarsconcert HGDK

Attentie Boeren Burgers en Belangstellende, Het Geklank presenteert de “highlights from Moulin Rouge”, een spectaculaire verhaal met de hoogtepunten uit de klassieker: The Moulin Rouge. Wij nemen u op een reis door de welbekende nachtclub met de rode molen. Dit mag u zeker niet missen. Zaal open 19:45 uur.

Op 25 november om 20:00 uur in het schitterende Spektakel zal het Geklank des Konings zich wanen in het 20ste -eeuwse Parijs. In samenwerking met Guus Bok en Wendy Hoogendijk wekken wij dit romantische en dramatische verhaal voor uw ogen tot leven. Guus Bok staat bekend om zijn enthousiasme en muzikaliteit. Samen met zijn band en tekstschrijver Rico Hop maakt hij aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandse Pop/Rock muziek. In korte tijd haalt Guus de landelijke radio en televisie, onder andere te zien in “Ment Tv” en op de radio “Live uit Lloyd”. (voor meer informatie over Guus zie: www.guusbok.nl)

Wendy Hoogendijk is een Rotterdamse verhalenzoeker en verteller. Ze bracht op 9 juni haar album “Radiostilte” uit, waarin verhalen van het leven en de dood naar voren komen. Ook zal ze haar talenten op 7 Oktober in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel laten klinken. (voor meer informatie zie: www.Wendyhoogendijk.nl).

Het Geklank is onderdeel van Het Geklank des Konings, een harmonievereniging in Zwijndrecht met een eigen muziekschool, waarin conservatoriumgeschoolde docenten lesgeven. Ons repertoire bestaat o.a. uit lichte klassiek muziek tot de eigentijdse film- en popmuziek.
Kaarten kunt u bestellen via kaartverkoop@hgdk.nl. volwassenen €12,50. Kinderen tot 15 jaar €7,50.

Wanneer?
25 november 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
het Geklank des Konings
info@hgdk.nl
Locatie:
Spektakel, Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.