Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open podium in Mikado

Open podium in Mikado

Vandaag is er weer een open podium in Jongerencentrum Mikado. Kom lekker luisteren en meedoen met de 2 bands. Ze treden beiden 45 minuten voor het publiek op. Toegang is gratis.

Zin om ook een keer in jongerencentrum Mikado te spelen als beginnende of ervaren band?
Alle bands uit Zwijndrecht en omstreken zijn welkom.  Er is een backline aanwezig en per avond spelen er 2 bandjes. Zo ja, meld je aan per mail voor 1 van de Open Podia. Na ontvangst van je mail ontvang je meer informatie en een inschrijfformulier.

Wanneer?
25 november 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Fatima Plomp (jongerenwerker Diverz)
f.plomp@diverz.info
0633 616653
Locatie:
Jongerencentrum Mikado, Onderdijkserijweg 201
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.