Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maak je eigen kunstwerk groep - 3, 4 en 5

Maak je eigen kunstwerk groep - 3, 4 en 5

Iedere maandag tussen 06-11-2017 en 27-11-2017 van 14:15 tot 15:15 uur.

Maak zelf een eigen kunstwerk. Maar wat is kunst nu eigenlijk. De kinderen leren in de lessen hoe ze om moeten gaan met diverse materialen en gereedschap schappen. Leerlingen krijgen tips en tricks om de meest fantastische en creatieve kunstwerken te maken.

Meer informatie en inschrijven via de website

Wanneer?
Van 6 november 2017 14.15 uur tot 27 november 2017 15.15 uur
Organisator
Toppiecoach
Locatie:
De Margrietschool, H. Lipperheystraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.