Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Kies voor balans in Zorg (mantelzorgers)

Workshop Kies voor balans in Zorg (mantelzorgers)

Karin van der Valk van GROW Again Training & Coaching komt, op uitnodiging van MEE en Vivera, deze workshop verzorgen voor mantelzorgers in Zwijndrecht, Heerjansdam en H.I. Ambacht. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel nodig.

Als het  zorgen voor een ander, lichamelijk en of geestelijk, zwaarder wordt en het een hele opgave blijkt te zijn. Het wordt helder hoe je de zorg voor jezelf, een ander, je eigen gezondheid en begrip kunt stimuleren. Je gaat weer lekkerder in je vel zitten, zodat je je zorgtaak kunt volhouden.

Resultaat vanuit reacties deelnemers:
‘Lotgenoten spreken is waardevol’. ‘Het is extra waardevol om iets te leren over hoe ik het beste om kan gaan met mijn situatie, dit heeft voor mij grote meerwaarde’. ‘Veel stof tot nadenken en ook nieuwe inzichten om mee verder te gaan. Prima!’

Aanmelden en informatie
Aanmelden is noodzakelijk en kan door vóór 24 november een mailtje met uw naam te sturen naar Patricia van der Put, consulent mantelzorg MEE Drechtsteden,  patricia.vanderput@meedrechtsteden.nl. U kunt ook bellen naar 078 750 89 00 waar u aangeeft dat u zich aanmeldt voor de workshop 'Kies voor balans in zorg' van 28 november 2017, met contactgegevens zoals uw telefoonnummer of mailadres.

We zijn gebonden aan een maximaal aantal deelnemers. Mocht er geen plaats meer zijn voor u, dan laten wij dit weten en zullen we bij voldoende belangstelling volgend jaar de workshop nogmaals aanbieden.

Wanneer?
28 november 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
078 750 89 00
Patricia van der Put
patricia.vanderput@meedrechtsteden.nl
Locatie:
De Lichtkring, Kring 11
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.