Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond Moderne wetenschap in de Bijbel

Filmavond Moderne wetenschap in de Bijbel

Op woensdagavond 29 november zal er een (gratis) filmavond zijn (in The Block) bij Nehemia.

Op basis van het boek “Moderne wetenschap in de Bijbel” is er een gelijknamige documentairefilm gemaakt die deze avond in première zal gaan. Op www.aktefilmshop.nl kun je meer lezen over hoe deze film tot stand is gekomen en is de trailer te bekijken. Tijdens deze avond is de maker van deze film aanwezig om een korte toelichting te geven, zal er een pauze zijn en is er de mogelijkheid om deze film aan te schaffen.

De avond start om 19:30 uur. Iedereen is van harte welkom!
Meer informatie op de website.

Wanneer?
29 november 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.