Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaasmiddag in het Spektakel

Sinterklaasmiddag in het Spektakel

Na het daverend succes van vorig jaar, wordt er door het Wijkplatform Walburg op Woensdag 29 november wederom een leuke Sinterklaasmiddag georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar in het Spektakel.

Een middag met toneel, zang en dans en natuurlijk met Sinterkaas en zijn Pieten. Vrolijkheid en spanning in “De heks en het boek van Sinterklaas”. Een voorstelling om samen met uw kind, kleinkind, nichtje of neefje van te genieten.

De kaartjes kosten € 3,50 per stuk en zijn te koop op 16, 22 en 28 november bij de kassa van het Spektakel, vanaf 14.30  tot 16.00 uur. Op 29 november vanaf 14.00 uur. Er zijn maar 230 kaartjes en er is maar één voorstelling, dus wees er snel bij Op is Op.
De voorstelling begint om 15.00 uur, deur is open vanaf 14.30 uur.

Wanneer?
29 november 2017 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkplatform Walburg
Locatie:
in het Spektakel Noorderstedtplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.