Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met.. Jan Riemersma

Koffie met.. Jan Riemersma

Over het geloofsleven van Rembrandt
Hoe komt het dat zoveel mensen steeds weer geraakt worden door Rembrandts schilderkunst? Over alle schilderijen van Rembrandt stroomt een wonderlijk licht. Een warm, mild licht dat zijn mensen in een mysterieuze gloed zet. En zo krijgt het licht bij Rembrandt een eigen betekenis! Dan gaat het erom, de invloed van het goddelijke voelbaar te maken. Een glimp van de hemel...

Samen met u gaat Jan Riemersma, auteur van het boek 'Een glimp van de hemel' tijdens Koffie met... op woensdag 29 november van 10.30 - 12.00 uur op zoek naar het geheim van Rembrandt. Lijkt jou dit interessant? Kom dan zeker even langs!

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Datum: woensdag 29 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis | vrije inloop

In de Oude Kerk van Zwijndrecht is de gehele maand november een expositie van reproducties van alle bijbelse etsen van Rembrandt.

Wanneer?
29 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.