Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mobiele fotografie - groep 6, 7 en 8

Mobiele fotografie - groep 6, 7 en 8

Iedere donderdag tussen 16-11-2017 en 30-11-2017 van 14:45 tot 15:45 uur.

In de workshops mobiele fotografie leer je op een creatieve manier te fotograferen. Anders kijken naar dingen... geen gewone selfies maar portretten, geen recht toe recht aan foto’s maar foto’s waar je over nagedacht hebt en dat gewoon met je mobiele telefoon. (Je moet je eigen mobiele telefoon meenemen!)

Meer informatie en inschrijven via de website

Wanneer?
Van 16 november 2017 14.45 uur tot 30 november 2017 15.45 uur
Organisator
Toppiecoach
Locatie:
Rajubibos speellokaal, Sportlaan 6(a) Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.