Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dauwtrappen op de Veerplaat

Dauwtrappen op de Veerplaat

Een prachtige manier om je zaterdagochtend te beginnen. Met mannen onder elkaar de dag beginnen met een focus op God en op de ander. Daarnaast heerlijk genieten van prachtige natuur in Zwijndrecht met zicht op de rivier.

Afsluitend genieten we met elkaar van een heerlijk mannenontbijt: Koffie en een broodje ei met spek.
Graag opgeven via email in verband met de inkopen voor het ontbijt.

Wanneer?
2 december 2017 van 06.30 tot 08.45 uur
Organisator
Brothers Zwijndrecht
brothers.zwijndrecht@gmail.com
Locatie:
op de Veerplaat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.