Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaasbingo in De IJsvogel

Sinterklaasbingo in De IJsvogel

Vandaag kunt u onze extra bingo bezoeken in de brasserie van De IJsvogel. Deze middag draaien wij weer een gezellige bingo met diversen prijzen. Natuurlijk staat deze middag in het teken van Sinterklaas.

De bingo start om 14.30 u. Meespelen kan al vanaf € 2,- voor de gehele middag. Wij spelen minimaal 5 rondes bingo. In de laatste ronde maakt u kans op DE HOOFDPRIJS. Wie weet wordt u de gelukkige dag winnaar van de hoofdprijs. En…. Wie zoet is krijgt lekkers.

Wanneer?
5 december 2017 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove
Brasseriedeijsvogel@swinhovegroep.nl
Locatie:
IJsvogelplein 300
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.