Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SWOZ Sinterklaasfeest 2.0

SWOZ Sinterklaasfeest 2.0

5 december gaat bij service & activiteitencentrum de Nederburgh niet zomaar voorbij. Dit jaar vieren we Sinterklaasfeest 2.0 gewoon anders dan anders, maar met een bijzonder leuke en moderne twist. (De nostalgie ontbreekt gelukkig niet) En.... je loopt niet met lege handen de deur uit.

Kosten: Euro 3,50
Aanmelden: swozreserveringen@gmail.com of telefonisch 078 - 6122597

Wanneer?
5 december 2017 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
SWOZ de Nederburgh
612 25 97
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.