Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... René Pels

Koffie met... René Pels

De wijkagent van Walburg geeft een kijkje in zijn werkzaamheden
René is wijkagent van de wijk Walburg. Tijdens deze koffie met... geeft hij tips over het voorkomen van zakkenrollerij en babbeltrucs. Ook krijg je antwoord op alles wat je altijd al wilde weten over het werk van de wijkagent. Drink jij gezellig een kopje mee?

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 6 december van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
6 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.