Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café - Hulp organiseren en aanvragen

Alzheimer Café - Hulp organiseren en aanvragen

Sinds januari 2015 is er veel veranderd in de zorg!
Woensdag 6 december  in gesprek met  Cora Strijdhorst, over  “Hulp organiseren en aanvragen”. Wat kan/moet je regelen na de diagnose dementie? Cora is WMO ondersteuner Zwijndrecht, werkzaam bij SWOZ en Vivera.

Natuurlijk is er alle tijd voor uw eigen situatie en al uw eigen vragen!
Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom!

Vandaag gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties.

Informatie per mail of telefonisch.

Wanneer?
6 december 2017 van 19.00 tot 21.30 uur
Locatie:
Salon van Swinhove, Plantage weg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.