Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Openingsfeest Jingle Bells

Openingsfeest Jingle Bells

Vandaag is de start van Jingle Bells. Om 19.00 uur kun je het openingsfeest meevieren in het Spektakel.

Om 21.00 uur wordt de verlichting uitgereikt aan de 30 deelnemende straten.

Tijdens de juryronde op zaterdag 16 december wordt beoordeeld welke boom het mooiste versierd is en welke bewoners er het beste in geslaagd zijn om een goede kerstsfeer te creëren. Straten die op een andere datum hun feest vieren worden dan bezocht.

Wanneer?
9 december 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Spektakel, Norderstedtplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.