Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt in Wijkcentrum Kubiek

Kerstmarkt in Wijkcentrum Kubiek

Vandaag vindt de beroemde, gezellige, creatieve, sfeervolle Kerstmarkt plaats in Wijkcentrum Kubiek. Voor jong en oud is er van alles te doen. Zo kan men o.a.:

  • Kerstboompjes van hout pimpen,
  • magneetjes versieren,
  • kaarten maken,
  • worden er waxinelichtjes van hout gemaakt,
  • en nog veel meer.

Ook voor een leuk Kerstcadeautje kan men terecht op deze markt, zoals een leuk gastendoekje, of een mooie gebreide sjaal. Ook worden er wafels verkocht met warme kersen. Wilt u niets maken, dan is er nog de mogelijkheid om de sfeer te proeven en lekker bij de open haard te genieten van een kop warme chocolademelk, of erwtensoep. De kerstmarkt is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. 

Wanneer?
10 december 2017 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.