Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Kerststuk maken

Workshop Kerststuk maken

Op Maandag 11 december 2017 organiseert Verhage Zwijndrecht een workshop Kerststuk maken. Er is ruimte voor 10-12 personen, dus wees er als eerste bij want de plaatsing gaat op inschrijving! Om 19.00 is de aanvang met een lekker bakje koffie/thee. Om 19.30 is de aanvang van de workshop.
De kosten van deze workshop bedragen 29.50 per persoon. Dit is inclusief 2 keer koffie en thee.

inschrijven via info@kortambacht.verhage.nu - hierbij geeft u aan welke kleur u de ballen in het kerststukje wilt hebben (rood, wit, goud of zilver)

De kersstukken worden gemaakt met begeleiding van Tanny Paans (bloemiste)

Wanneer?
11 december 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Verhage Zwijndrecht
info@kortambacht.verhage.nu
Locatie:
aan de kort ambachtlaan 135
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.