Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgsalon voor kwetsbare ouderen

Mantelzorgsalon voor kwetsbare ouderen

De gemeente Zwijndrecht biedt, in samenwerking met de Swinhove Groep, Aafje en de SWOZ, een mogelijkheid voor u om in een aangename omgeving met andere mantelzorgers van gedachten te wisselen over de uitdagingen die u als mantelzorger heeft.
Onderwerp: Wat is een dementie vriendelijke gemeente?

Datum: dinsdag 12-12-2017
Tijd: 10:30 - 11:30
Locatie: Midden-Inn
Adres: Sportlaan 10, 2995 VN Heerjansdam

Wanneer?
12 december 2017 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Vivera Zwijndrecht
Locatie:
Midden-Inn, Sportlaan 10 (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.