Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kim Putter lezing 5

Kim Putter lezing 5

Vanavond is in het raadhuis van Zwijndrecht de vijfde 'Kim Putterslezing''. Tijdens de lezing gaat Kim Putters, directeur van het Sociaal en Centraal Planbureau, in op de vraag hoe het met verschillende groepen in Nederland gaat en waarover maatschappelijk onbehagen bestaat. Ook zal hij de rol van het Sociaal en Cultureel Planbureau tijdens de kabinetsformatie toelichten. U kunt zich nog aanmelden voor deze avond via Yvonne Grit van de gemeente Zwijndrecht: 078 – 770 3508.

Wanneer?
13 december 2017 van 20.00 tot 21.45 uur
Organisator
Yvonne Grit van de gemeente Zwijndrecht
078 – 770 3508
Locatie:
in het Raadhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.