Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Jeanine Zwalve

Koffie met... Jeanine Zwalve

Lezing gemengde Vrijmetselaarsloge
Jeanine is lid van Vrijmetselaarsloge La Bonne Espérance. Deze loge maakt deel uit van de in 1893 opgerichte Internationale Orde der Gemengde Vrijmetselarij Le Droit Humain, die onder andere is gebaseerd op erkenning van de gelijkheid van man en vrouw. Binnen de orde wordt geen enkel onderscheid gemaakt op grond van ras, godsdienst, wereld of levensbeschouwing. Wil je graag meer weten over deze Vrijmetselaarsloge? Kom dan naar deze Koffie met...

Praktische informatie
Datum: woensdag 13 december
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: Gratis

Wanneer?
13 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.