Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopweek in het atelier van Barteljee

Inloopweek in het atelier van Barteljee

Deze week ben je van harte welkom in het atelier van Barteljee. Op maandagavond 11 december 2017 en op donderdagavond 14 december 2017 kun je binnen lopen rond 20.00 uur om een werkbespreking en de introductie op de nieuwe opdracht bij te wonen.

Ook op woensdagmorgen 13 december 2017 en op donderdagmorgen 14 december 2017 kun je om 9.30 uur langs komen.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen met vermelding van de datum en het tijdstip wanneer je wilt komen kijken.

Na de werkbespreking/introductie kun je kennis maken met de schilders van Barteljee en vragen stellen over de schildercursussen die in de week van 8 januari 2018 van start gaan, zoals  de schildercursus voor starters en  de schildercursus voor gevorderden.

In het atelier worden ruim 60 schilderijen tentoongesteld die tijdens de schilderlessen in december 2017 zijn geschilderd in het atelier. Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
Van 11 december 2017 20.00 uur tot 14 december 2017 00.00 uur
Organisator
Barteljee
bartvanderbom@online.nl
Locatie:
Westelijke Parallelweg 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.