Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bout Klaverjas Toernooi

Bout Klaverjas Toernooi

Vandaag houdt ZBC '97 weer haar traditionele Bout-Klaverjas Toernooi. Een leuk kaartspel voor jong en oud, wat nog altijd een populaire vrije tijdsbesteding is. De kantine van de club aan de Voltastraat op Sportpark Bakestein biedt een goede ambiance en voldoende plaats voor een gezellig toernooi.

Tussendoor wordt nog een gezellig radspel gespeeld, waar mooie prijzen zijn te winnen.
Aanvang van het toernooi is om 13.30 uur, inschrijven kan per koppel of individueel en is vanaf 13.00 uur mogelijk.

Wanneer?
16 december 2017 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
ZBC '97
078-6100942
Locatie:
De kantine van ZBC'97 aan de Voltastraat (Sportpark Bakestein)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.