Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet Kerstmarkt bij Florensis

Benefiet Kerstmarkt bij Florensis

Overdekte Benefiet Kerstmarkt bij Florensis op 16 december van 11:00 tot 16:00 uur. De Kerstmarkt biedt, zoals elk jaar kramen met veel verschillende, mooie, lekkere en interessante producten. Zoals kerststukken, groentepakketten, kerstbroden, wijn, antiek en curiosa, sierraden en meer.

Er is een knutselhoek voor kinderen, een boekenmarkt, een echte fotograaf met “studio” enz. Natuurlijk ook weer een gezellig terras met allerlei zelfgemaakte lekkernijen.Uiteraard is er ook het Rad van Avontuur met mooie prijzen.

De opbrengst van deze Benefiet Kerstmarkt komt geheel ten goede van de zendingsprojecten van ZWO.

Wanneer?
16 december 2017 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
ZWO-groep Bethelkerk
31786104329
jjvandenberg52@upcmail.nl
Locatie:
Langeweg 79-85 (H.I.Ambacht)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.